ONS VERHAAL
Zo, waar waren we ook alweer gebleven?
Het gezicht achter ‘Bij de Pastorij’ is van mij: Ruud de Weert.
Ik werk sinds mijn vijftiende in de horeca. Vanaf de allereerste dag heb ik het ’horecavirus’ opgelopen en nog steeds werk ik in deze mooie branche.
Na twintig jaar horecaervaring op allerlei vlakken heb ik de grote stap gezet met ‘Bij de Pastorij’ als resultaat!
Mijn grootste uitdaging en drive is om al mijn ervaring, liefde en passie voor dit vak tot uiting te laten komen in een ontmoetingsplek die gewaardeerd wordt door mijn gasten.
Ik ben geboren en getogen in Hoogerheide en ken zodoende de lokale horecamarkt, de bewoners en vooral hun behoeftes wanneer ze een restaurant bezoeken, erg goed.
Voor mij komt gastvrijheid en aandacht voor mijn gasten op de eerste plaats. Op een zelfbewuste manier wil ik dienstbaar zijn om hen in een ontspannen omgeving te laten genieten van mijn gerechten en drank.
Het mooie en uitdagende aan de horeca is om te zorgen dat heel veel
verschillende gasten met eigen wensen, met een tevreden gevoel naar huis gaan en graag weer willen terugkomen.
Dat is de missie voor mij en mijn team!
BIJ DE PASTORIJ
Heerlijk eten. Snelle service. Duurzame gerechten.
Passend bij jouw levensstijl.
Passend bij jouw levensstijl.
Persoonlijk
Wij houden van een persoonlijke benadering. Je eet niet alleen om je maag te vullen maar je wilt er nu van genieten en later nog eens aan denken. Eten is een unieke ervaring.
Gemak
We hebben het vaak druk, zijn altijd onderweg en met zo’n hyperactieve levensstijl is tijd waardevol. En toch willen we steeds vaker kwaliteit koppelen aan gemak. Daarom zijn wij heel bewust bezig met versheid, kwaliteit en voedingswaarde.
Bewust en gezond genieten
Je wilt steeds vaker bewust en gezond genieten. De gezonde levensstijl is een blijvertje. Daarom gebruiken wij eerlijke lokale producten en houden de gezonde voedingswaarde en bereiding nauwlettend in het oog.
Puur
Wij gaan, net als jij, voor puur: eerlijke, duurzame en ambachtelijke producten. Hoge kwaliteit zonder schuldgevoel. Wij besteden veel aandacht aan kwaliteit, versheid en de herkomst van producten. Maar ook het proces van bereiding speelt een rol: van de selectie van producten tot het restafval.
Wij houden van een persoonlijke benadering. Je eet niet alleen om je maag te vullen maar je wilt er nu van genieten en later nog eens aan denken. Eten is een unieke ervaring.
We hebben het vaak druk, zijn altijd onderweg en met zo’n hyperactieve levensstijl is tijd waardevol. En toch willen we steeds vaker kwaliteit koppelen aan gemak. Daarom zijn wij heel bewust bezig met versheid, kwaliteit en voedingswaarde.
Je wilt steeds vaker bewust en gezond genieten. De gezonde levensstijl is een blijvertje. Daarom gebruiken wij eerlijke lokale producten en houden de gezonde voedingswaarde en bereiding nauwlettend in het oog.
Wij gaan, net als jij, voor puur: eerlijke, duurzame en ambachtelijke producten. Hoge kwaliteit zonder schuldgevoel. Wij besteden veel aandacht aan kwaliteit, versheid en de herkomst van producten. Maar ook het proces van bereiding speelt een rol: van de selectie van producten tot het restafval.
Sinds 2017
Bereid je voor op eersteklas service.
Wij hechten veel waarde aan het verlenen van service en hoe je deze service ervaart en met anderen deelt. Daarom zijn wij eersteklas perfectionisten zodat jouw ervaring hopelijk grandioos gaat zijn.